Last news in Fakti

4 Юни, 2014 21:18 2 613 1

Простреляха младеж в Пловдив

  • младеж-
  • прострелян

22-годишен младеж е бил простреляно в Пловдив, съобщи агенция "Фокус". Младежът е продавач на царевица.

По разкази на очевидци младежът е прострелян от негов познат, с когото имали съдебен спор.

Продавачка, станала свидетел на инцидента, разказала, че първоначално нападателят е насочил пистолет към гърдите на младежа, но след това е стрелял и го е ранил в бедрото.

Продавачката в магазина споделила, че се е притичала да му помогне, а момчето само е казало, че познава нападателя си и че с него се съдят.

Стрелецът е успял да избяга от мястото на инцидента.

Простреляният младеж в Пловдив е закаран в Шокова зала на Университетска болница в Пловдив, няма опасност за живота му, съобщиха лекари от Спешна помощ. 22-годишният младеж се казва Андриян Калев и има огнестрелна рана в горната вътрешна част на бедрото. Засега няма повече информация за състоянието на младия мъж.

Стрелецът има досие, което вече е на разположение на разследващите. Той е бивш военен.

Мъжът, който стреля по 22-годишния младеж в Пловдив е висок около 1,60, с гола глава, бил е облечен в камофлажни дрехи. Той е стрелял съвсем хладнокръвно, като след това е покрил оръжието си с кърпа и е тръгнал спокойно от мястото на инцидента. Зад него се е озовал охранителят на обекта, където е станала стрелбата. Чак тогава мъжът е тръгнал да бяга. Около 5-6 човека от съседните магазини са станали свидетели на инцидента като всички са обърквани в разказите си. Някой твърдят, че стрелецът се е качил в такси, други - че си е тръгнал пеша и никои повече не е посмял да попита нищо от страх.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    1 0 Отговор
    камОфлажни дрехи няма, има камУфлажни