Last news in Fakti

11 Юни, 2014 18:23 2 031 2

Крадец загина, паднал от чужда тераса

  • крадец-
  • загина-
  • паднал-
  • чужда тераса

Крадец загина след като падна от чужда тераса. На 11.06.т.г. около 01.45 ч. в Районно управелние «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 59 годишна жена, живееща на улица «Хан Крум» 41, за това че е открила труп на мъж на стълбището пред дома си.

Трупът на мъжа лежал по гръб на стълбите, водещи от улицата към 6-етажната жилищна кооперация. Установено е, че това е криминално проявения Р.И., 34 годишен от Бургас, който вероятно е паднал от третия или четвъртия етаж на жилищната кооперация.

Констатирано е, че Р.И. е рецидивист, многократно осъждан за извършване на взломни кражби предимно в курортните градове по Южното Черноморие.

Трупът му е откаран за аутопсия в катедра «Съдебна медицина» към МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мария спасова

    0 0 Отговор
    Е от третия или четвъртия етаж?Поне това трябва да е ясно?
  • 2 Джон Смит

    2 0 Отговор
    Сега ще обвинят живеещите, защо не са му отворили да тършува безпрепяствено!