Last news in Fakti

15 Юни, 2014 17:48 1 427 2

Пеевски благодари на правораздавателните органи

  • пеевски

Отнасям се с пълно доверие към правораздавателните органи, които през последните два месеца работиха усилено, професионално и най-вече дискретно. От тях не изтече информация, въпреки критиките за неумението им да работят с тайни.

Това заявява пред вестник „Преса” депутатът от ДПС Делян Пеевски в коментар за готвеното срещу него покушение. Той благодари на правораздавателните органи, че са си свършили толкова професионално работата.

„Не искам да коментирам конкретната ситуация. В случай, когато има опит или желание за отнемане на човешки живот, се прекрачват всички норми на здравия разум”, казва Пеевски.

По думите му при тази тежка ситуация е много важно да се работи внимателно.

Припомняме, че вчера вечерта съдът пусна тримата задържани за покушението срещу него, като не им наложи никаква мярка, заради абсолютна липса на доказателства, че са се опитали да убият.

Николай Хаджигенов, адвокат на единия от арестуваните за опит за покушение над Делян Пеевски-Георги Христов, заяви, че арестите са поръчка. Той видя намеса на прокурори в тях.

"От времето на Филчев, прокуратурата се използва от бизнесмени и за уреждане на бизнесотношения. Подобно нещо не може да стане без намесата на главния прокурор и градския прокурор", коментира Хаджигенов пред Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Ееех, пухкав...
  • 2 Валентин Петров

    0 0 Отговор
    абе да са го убили този