19 Ноември, 2014 12:49 1 174 0

Мюзикъл за малки и големи в Сатирата

  • сатиричният театър-
  • мюзикъл-
  • децата-
  • родители-
  • "шумът на върбите"-
  • здравко митков-
  • кенет греъм

Във визуално богатата постановка на Здравко Митков участват много от звездите на театъра

Мюзикъл за малки и големи в Сатирата - 1
Режисьорът проф. Здравко Митков ще зарадва малките почитатели на театъра

За месеца на Коледните празници Сатиричният театър подготвя свой подарък за децата и техните родители. За пръв път в България на сцената в мюзикъл ще оживеят героите от романа на Кенет Греъм „Шумът на върбите”, в адаптация на Алън Бенет.

С приключенията на Жабока, Кърта и Плъха ще се потопим в миролюбивия и ласкав свят на истинското приятелство, на живото детско любопитство и големите наслади от малките радости в живота. Премеждията на забавната компания са както весели, така и поучителни.

Постановката на Здравко Митков е визуално богата, магическото пространство е изградено с много въображение от сценографите Васил Рокоманов и Силва Бъчварова. Музиката е на известния композитор Данчо Йорданов.

В мюзикъла са ангажирани актьорите Пламен Великов, Светломир Радев, Михаил Сървански, Явор Борисов, Йорданка Стефанова, Нона Йотова, Александра Сърчаджиева, Кирил Ефремов, Жанет Иванова, Мартин Каров, Пламен Сираков, а също и група студенти от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”.

С приключения на Жаба, Кърт и Плъх ще останете без дъх!

Премиерните спектакли ще са на 1 и 3 декември от 19.30 ч., а на 6, 13, 14, 21 и 28 декември представленията ще започват от 11.30 ч.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА