Last news in Fakti

9 Април, 2015 17:02 5 955 2

Жан-Пол Белмондо готов да се върне в киното след инсулта

  • жан-пол белмондо-
  • готов-
  • киното-
  • филм-
  • инсулт

Почти 15 години след инцидента дясната ръка на актьора си остава парализирана

Жан-Пол Белмондо готов да се върне в киното след инсулта - 1
Жан-Пол Белмондо

Прочутият френски актьор Жан-Пол Белмондо е готов да се снима в нови филми въпреки прекарания през 2001 г. тежък инсулт. Това обяви самият той в интервю пред в. „Паризиен“.

През февруари казах пред Радио Ер Те Ел, че се оттеглям от киното. Но сега приемем това свое оттегляне за неокончателно. И ако ми предложат да се снимам в някакъв филм, ще отговоря, че съм готов. Много ми се иска отново да започна да снимам“, признава той.

Ударът, който болестта ми нанесе, беше ужасен. Лекарите ме предупредиха, че може никога да не проговоря отново. Но ето че проговорих, напълно си възстанових умствените способности, вече не си търся думите. От 3 години се чувствам много по-добре“, споделя големият актьор.

Той разкрива, че във възстановяването са му помогнали спомените за думите на неговия баща, известен скулптор, че трудностите съществуват, за да бъдат преодолявани.

В момента 82-годишният Белмондо прекарва времето си в гледане на кино и театър, както и в разходки. Дясната му ръка след инсулта обаче си остава напълно парализирана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професионалиста

    0 0 Отговор
    Наистина велик актьор.Навремето с Ален Делон си деляха всички добри роли.Много от нас го помнят в ролите му в миналото , но за младите той е сянка.Истината е ,че рано или късно края идва!Големите вероятно по трудно се примиряват с тази мисъл , но ........
  • 2 gosho

    0 0 Отговор
    Един велик актьор наистина,като малък много негови филми съм гледал
    Какво нещо е живота,времето не прощава на никой ..