21 Май, 2015 04:32 711 0

Връчват традиционните годишни награди на творци

  • традиционни-
  • годишни-
  • награди-
  • творци-
  • вежди рашидов

Ще бъдат наградени творци от различни области на изкуствата за техния принос в развитието на българската култура и духовност

На 21 май 2015 г. (четвъртък) в 11 часа на „Сцена 17” в Министерство на културата ще бъдат връчени годишните награди по случай 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

На официалната церемония с участието на министър Вежди Рашидов с престижните отличия на Министерството на културата ще бъдат наградени творци от различни области на изкуствата за техния принос в развитието на българската култура и духовност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА