Last news in Fakti

29 Май, 2015 18:39 762 0

Блатечки и Командарев с награди от Париж

  • блатечки-
  • командарев-
  • награди-
  • париж
Блатечки и Командарев с награди от Париж - 1
Снимка: МК

На специална церемония в зала „Колегиум” в Министерството на културата бяха връчени наградите от Фестивала на югоизточното европейско кино в Париж, съобщиха от министерството.

Филмът на българския режисьор и продуцент Стефан Командарев „Съдилището” /с участието на Асен Блатечки/ спечели всички основни награди на фестивала във френската столица: Асен Блатечки бе удостоен с награда за главна мъжка роля в "Съдилището", като лентата на Командарев спечели и призовете за най-добър филм и режисура.

На церемонията в Министерството на културата, на която присъства заместник-министърът на културата Боил Банов, президентът на Фестивала на югоизточното европейско кино г-н Йордан Плевнеш лично връчи високите награди на Стефан Командарев и Асен Блатечки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА