Last news in Fakti

9 Август, 2015 03:00 1 091 0

Снимат римейк на "Джуманджи"

  • снимат-
  • джуманджи-
  • римейк

Очакват ни и две продължения на Лоши момчета

От Сони обявиха, че ще снимат римейк на фантастичния филм „Джуманджи“,съобщи „Варайъти“.

Лентата ще се опре на сюжета на хитовия филм от 1995 г., в която главната роля се изпълняваше от Робин Уилямс. Филмът разказва за мъж, който в продължение на 20 години е пленник в детска ига и който, след като се спасява от нея, трябва да спаси цял един град от разрушение. Филмът имаше голям касов успех и реализира приходи  от $ 262.8 млн.

Все още не е известно които актьори ще изпълняват главните роли, но най-вероятно Зак Хелм ще напише сценария. Интересното е, че новината предизвика сериозно недоволство в социалните мрежи, като потребителите обвиняват Холивуд, че се е изчерпил от към идеи и само експлоатира стари такива. Има и мнения, че няма актьор, който може да повтори изпълнението на Робин Уилямс от първия филм. Все пак новата лента ще можем да видим през месец декември на 2016 г.

От Сони обявиха още, че ще заснемат още две продължения на „Лоши момчета“, които ще излязат през 2017г. и 2019г. През 2017 г. феновете ще могат да видят и филм по фантастичната поредица на Стивън Кинг „Черната кула“. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА