Last news in Fakti

20 Август, 2015 00:46 2 450 1

Готвят нов филм за Зоро

  • зоро-
  • готвят-
  • филм

Този път героят ще бъде ситуиран в едно постапокалиптично бъдеще

Любимият на редица поколения герой Зоро отново ще появи на голям екран, но по един доста нестандартен начин, съобщи „Гардиън“.

В момента британско студио подготвя проект с наименованието „Зоро: Прераждане“. В него  прословутият герой ще се изявява в едно постапокалиптично бъдеще, като филмът по-скоро ще е научна фантастика, от колкото класически уестърн. Планира се снимките на лентата да започнат през пролетта на 2016 - та година в Доминиканската република.

Зоро е създаден от американския писател Джонсън Маккили и може да се каже, че е един от първите супергерои в историята. Поредицата разказва за испанския благородник дон Диего дела Вега, който живее през 19-ти век във все още контролираната от испанците Калифорния. Всъщност той е велик дуелист и прикриващ се зад маска защитава местното население от потисничеството на управляващите благородници. До този момент има редица филми за героя, като негова роля е била изпълнявана от величия като Дъглас Феърбанкс, Ален Делон, Антъни Хопкинс и Антонио Бандерас.

„Това е едно 15-годишно приключение, изпълнено с различни неволи, но този проект си остава моята голяма страст. Всяко поколение има своя собствен Зоро и ние сме горди, че можем да представим един нов герой на едно ново поколение.“, заяви изпълнителния продуцент на филма Мар Еймин.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хюсеин воевода

    0 0 Отговор
    ЖОРО МЕТЪЛА Е ЧОВЕКА НА НАРОДА- БОРЕЦ ЗА ПРАВДА И СВОБОДА, ПРОТИВ БОГАТИТЕ ДЕПУТАТИ, КМЕТОВЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ-ИЗЕДНИЦИ ОТ БАНДАТА НА ДПС-БСП И ГЕРБ! МУТРИТЕ-БИЯЧИ ОТ ВАРНЕНСКИЯ "ТИМ", ЦКБ И АРМЕЕЦ... ЗАЩОТО ПРОТИВ "ТИМ" ПИШАТ САМО ОНКОБОЛНИ И САМОУБИЙЦИ! Очакваме продължението на Жоро в холивудското менте: "Зоро...."