Last news in Fakti

2 Декември, 2015 00:07 6 123 0

Без повече златни бикини в "Междузвездни войни"

  • златни бикини-
  • междузвездни войни-
  • повече

Джей Джей Ейбрамс иска филмът да стане по-близък за женската аудитория

Режисьорът на новия филм от поредицата „Междузвездни войни“ Джей Джей Ейбрамс заяви, че иска да направи сагата по близка до женската аудитория, съобщи „Гардиън“.

„Междузвездни войни“ винаги е било нещо, което вълнува главно момчетата. Нещо, на което бащите водят децата си. Иска ми се това да се промени. Искам да видя как майки водят дъщерите си да гледат филма“, заяви Ейбрамс.

Основният женски типаж в първата трилогия на сагата беше принцеса Лея, която ще се върне и в новата поредица. Тя обаче беше по-скоро основен поддържащ персонаж и въпреки, че образът й беше на лидер на съпротивата, феновете я помнят със сцената по златни бикини в „Завръщането на джедаите“.

В „Силата се пробужда“ централният персонаж ще е мистериозната Рей, която се играе от британската актриса Дейзи Ридли. Ейбрамс обаче планира да я покаже като истински силен персонаж, лишавайки феновете от сцени, подобни на тази с принцеса Лея по бикини. Той разкри и че иска да върне битките с лазерни мечове, които бяха характерни за първата трилогия, а не тези, които се характеризираха със сложни хореографии от последните филми.

„Когато гледате „Нова надежда“ и „Империята отвръща на удара“ ще видите много различни битки с лазерни мечове. Те не са толкова бързи и впечатляващи, но са много реалистични. Искам да направя тези битки по-сурови и по-примитивни. Искам да върна чувството от първите филми. Говоря за онези битки, които ми спираха сърцето, когато бях дете.“, споделя Ейбрамс. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА