Last news in Fakti

25 Март, 2016 07:45 1 379 0

Кейт Дел Кастильо прави филм за Ел Чапо, въпреки Мексико

  • кейт дел кастильо-
  • ел чапо-
  • филм

Актрисата призна, че получавала предупреждения от мексиканското правителство, за да се откаже от проекта

Актрисата и продуцент Кейт Дел Кастильо заяви, че планира да направи биографичен филм за наркобарона Хоакин „Ел Чапо“ Гусман, въпреки предупрежденията на мексиканското правителство, съобщи „Гардиън“.

По-рано Дел Кастильо заяви пред репортери, че е получила съобщение от вътрешния министър на Мексико Мигел Чонг, в което той я предупреждава, че трябва да приключи с плановете си за създаване на подобен филм.

Актрисата уреди срещата между гангстера и актьорът Шон Пен в края на миналата година. Това доведе и до залавянето на Ел Чапо.

„Не искам нищо да навреди на новия ми проект. Не съм притеснена“, заяви Дел Кастильо.

Вече има спекулации, че именно Шон Пен ще изиграе ролята на Ел Чапо. Самият Пен твърди, че единствената му цел е била да вземе интервю от гангстера.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА