Last news in Fakti

24 Май, 2016 23:29 1 428 0

Позлатяват Адел с нов договор

  • адел-
  • договор-
  • издател
Позлатяват Адел с нов договор - 1
Снимка: БТА/АР

Певицата Адел е близо до подписването на споразумение със своя издател за 131 млн. долара, пише британският в. "Сън". С това нейното състояние ще достигне впечатляващите 254 млн. долара.

"Ние си осигурихме най-голямата музикална звезда на това поколение. Това е нещо огромно" заяви източник за изданието.

"Договорът на Адел с нейния досегашен лейбъл "XL" изтича и ние осъществихме връзка с нея в Америка", посочва още източникът.

Очаква се споразумението да е най-скъпото, предлагано на британски изпълнител. До сега най-скъпият такъв договор беше на стойност 116 млн. долара с Роби Уилямс. 

Това също така ще е и най-големият такъв договор, подписван с жена изпълнител. Предишният рекорд за 102 млн. долара се държеше от Уитни Хюстън.

Новината за печелившото споразумение идва, след като Адел успя да прибере пет награди "Билборд" на церемонията по връчването им в неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА