21 Юли, 2016 01:30 2 071 1

Ървин Ялом и "Мама и смисълът на живота"

  • мама-
  • смисъл-
  • живот
Ървин Ялом и "Мама и смисълът на живота" - 1

Излиза от печат книгата "Мама и смисълът на живота" от майстора на жанровата провокация Ървин Ялом. Той вярва, че за един психотерапевт най-важният инструмент е собствената му личност.

Роден във Вашингтон през 1931-ва година, Ървин Ялом е почетен професор от Стандфорския университет, автор на редица уважавани от критиката бестселъри. Той е изключително търсен психиатър и терапевт.

Книгите му са преведени на 20 езика и са продадени в над 4 милиона екземпляра.

"Мама и смисълът на живота" съдържа шест въздействащи истории, чиито герои плуват в замъглените си сънища, минават през отчаянието и страховете си, през скръбта, властта на любовта, копнежа по взаимност, за да се изправят пред вечните въпроси на живота: за самотата и смъртта, за свободата и смисъла на съществуването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плуват в замъглените си сънища

    0 0 Отговор
    Смисълът на живота е проверка на всички сетива и избор на приоритетни такива!
    Едене, пианье, клецанье и псуанье до повръщанье! Те тва ми а дефоут настройката!