Last news in Fakti

4 Август, 2016 22:59 1 044 0

Безплатен куклен спектакъл зарадва децата на Ардино

  • кукли-
  • деца-
  • ардино-
  • театър
Безплатен куклен спектакъл зарадва децата на Ардино - 1

Гюнер Шюкри

За поредна година куклен театър към Евангелската църква в Пловдив зарадва децата от Ардино с безплатни представления, игри и забавления. Днес в салона на читалище „Родопска искра” бе представен спектакълът „Приключенията на Мушитрънка”. В него се разказва за едно палаво агънце, което не иска да слуша своя пастир и разбира последствията от непокорството си. Децата с въодушевление изгледаха постановката и участваха в игрите.

„Повече от 10 години изнасяме спектакли за децата в Ардино със съдействието на читалище „Родопска искра”. Целта ни е малчуганите да бъдат запознати с добрите новини, че са много обичани и приети от Бога. В един свят на престъпление, алкохол и наркотици единственият начин да защитим децата е да сложим вярата им на здрава основа – Божият морал и божиите принципи за живот”, заяви Антония Трайкова, ръководител на детския театър.

В петък от 11 часа в салона на читалището ще бъде представен спектакълът „Палавите котараци”, а в събота – „Веселите врабчета”. Входът е свободен.

Съставът на трупата от Пловдив се състои от доброволци с различни професии – бизнесмени, юристи, учители, счетоводители, футболисти, парфюмеристи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА