18 Октомври, 2016 21:49 1 469 2

Техни Величества откриха сезона в Софийската опера и балет

  • техни величества-
  • софийската опера и балет-
  • откриха
Техни Величества откриха сезона в Софийската опера и балет - 1

По покана на директора на Софийската опера и балет акад. Пламен Карталов Царят и Царицата присъстваха на първия спектакъл от новия сезон 2016/2017 г.

Техни Величества откриха сезона в Софийската опера и балет

Тази година това бяха двата премиерни балета на Игор Стравински - “Петрушка” и “Жар птица”.

Техни Величества откриха сезона в Софийската опера и балет

В антракта много любители на класическия балет си направиха снимки за спомен с Техни Величества.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел

    0 0 Отговор
    Само по отношението към подобни персони се разкрива глупостта на българина, с придобитото му от 8 века насам четкколюбие и подлизурство и предателство довели до сегашната кочина тук... Първо - България няма реално цар, от 7.8 века насам, откакто подлостта, предателството се загнездиха сред Ганьоовците - нас. Второ - Българиия сега е парламентарна лъжерепуублика или по-точно мафиотска полимонархическа диктатура и няма царе, а политици... Президент, министри, депутати. Народното събрание което е основата на тоя ненароден мафиотски театър тук има най-висшата власт тук. Трето - при цялоото ми уважение към останалите членове на това семейство, то лично г-н Симеон се изказа, че не е "цар" на всички българи, значи е същият като повечето мафиоти на власт тук... Цар на свои хора и по интересите си. Значи има ли причина да го уважаваме като някаква полезна нам личност? Едва ли? Цар беше Калоян, но Ганьовци го предадоха. Цар бе Асен, Петър, Тервел, Крум, Йоан, ... но те бяха с друг морал, не са като рода Кохари - тези ни закопават от много отдавна. И бай Тошо бе от този род... Какво да говорим повече?

    Коментиран от #2

  • 2 Павел

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Павел":

    Това имам впредвид: Преди се обръщахмве към царя ни с "Царю..., Хане...", а сега лакейчетата се обръщат с "Ваше величие, ваше височество, ооо, великий,..." и всякакви подобни подлизурски ласкателства, придобити от латини, османци византи и останалите... А да ласкаеш постоянно човек води до възгордяването му... както се възгордяха родните ни политици постоянно ухажвани от редица медии и чиновници. Ето това е упадъка на българина - ласкае. А древните не четкаха казваха истината и добра и лоша прямо в очите. И бяха Българи.