15 Ноември, 2016 00:05 1 228 0

В „Disney” заринати от пари

  • disney-
  • пари-
  • филми

Студиото отчита рекордни печалби

От филмовото студио „Disney” се готвят да отчетат рекордни печалба от $ 7 млрд. през тази години, съобщи „Гардиън“.

До момента продукциите на студиото са докарали печалби от близо $ 6 млрд. с филми като „Доктор Стрейндж“, „Първият отмъстител: Войната на героите“ и „Търсенето на Дори“.

В момента предстои излизането на анимационния „Моана“ и най-очакваната премиера за годината - „Междузвездни войни: Rogue One”.

Според анализатори огромният успех на „Disney” се дължи на постоянното изкупуване на доказани франчайзи, от които почти гарантирано се получават успешни филми.

През тази година судиото има три филма с печалби от по над $ 1 млрд. Това са „Търсенето на Дори“, „Първият отмъстител: Войната на героите“ и „Зоотрополис“. „Книга за джунглата“ път отчете постъпления от $ 966 млн. Отделно студиото може да се похвали и с огромни печалби от фен артикули.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА