Last news in Fakti

28 Ноември, 2016 17:37 11 376 7

Съпругата на прессекретаря на Путин предизвиква бурни реакции в интернет

  • русия-
  • дмитрий песков-
  • татяна навка-
  • руско риалити шоу-
  • изпълнение-
  • концлагерист-
  • бурни реакции

Татяна Навка, съпругата на прессекретаря на Владимир Путин, се появи облечена като концлагерист за участието си в риалити шоу

Съпругата на прессекретаря на Путин предизвиква бурни реакции в интернет - 1

Татяна Навка, съпруга на Дмитрий Песков, прессекретар на руския президент Владимир Путин, предизвика бурни обществени реакции след неделното си участие в нашумяло руско риалити шоу за фигурно пързаляне, пише изданието The Jewish Chronicle.

По време на изпълнението, тя и нейният партньор, се появиха облечени като концлагеристи, за да представят съдбата на еврейските затворници в немските трудови лагери по време на Втората световна война.

В своя Instagram профил Навка обясни, че с това изпълнение тя е показала почитта си към италианския филм от 1997 г. "Животът е прекрасен", който описва като един от любимите си филми.

Съпругата на прессекретаря на Путин предизвиква бурни реакции в интернет

Изпълнението на Навка обаче бе посрещнато с недоверие и шок в социалните медии, като редица от коментаторите описваха избора на костюми, като "много лош вкус".

Иля Авербук, хореографът на съчетанието, който самият е евреин, заяви пред в. "Комсомолская правда", че според него последвалата реакция е преиграване.

Израелският вестник Times of Israel го цитира да казва, че отговорът "показва днешната лудост."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явертъуиопч

    16 1 Отговор
    Писнало ми е от еврейска пропаганда. Като че ли други затворници не е имало, в действителност евреите са само малка част от жертвите но пък се постараха да осребрят това. Германия плати след войната милиарди на евреи като компенсация. И сега 70г след войната, мине не мине се измислят нови еврейски жертви и се искат пари. А какво става в окупираните палестински територии-израелската армия убие 10 човека и нищо, когато гръмнат 1 евреин-става световна новина.
  • 2 mediator37

    6 4 Отговор
    ..."еврейските затворници в немските трудови лагери"

    Миленче,
    Аз за пръв път от 100 години да видя нещо коректно написано и истинно. Да, трудови са били лагерите, а не "лагери на смъртта". Поздравления , че не си наръсила кошница глупости за сапуни, изгорени в крематориуми евреи и газови камери (каквито няма и никой не е виждал).
    Обаче, ако продължаваш да пишеш истината ще те уволнят.

    Коментиран от #3

  • 3 Красимир

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "mediator37":

    Медиаторе, бил съм в Аушвиц, Майданек, Занка и Дахау. Пожелавам ти да посетиш поне един от тия "курорти" и повече няма да ръсиш глупости за това дали е имало масови избивания на хора, не само евреи. Ако не си бил на такова място идея си нямаш за какво иде реч.

    Коментиран от #5

  • 4 Олеле

    2 5 Отговор
    Разочарован съм дълбоко от бедната култура на българите и некомпетентните им изказвания, първо посетете въпросните лагери, изчетете една книга поне пък било то и на таблета ви, а после коментирайте дали са трудови лагери и колко жертви са дали евреите, а относно коментара че нямало газови камери и не са ги изгоряли просто това е върха на дебилната ни нация.

    Коментиран от #6

  • 5 дали

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Красимир":

    Сигурно имаш лични наблюдения от времето на ВСВ. Внимавайте истината да не се окаже малко различна от тиражираата в средствата за масова дезинформация. Така че книжки си четете колкото искате...

    "Истината не е за всеки, а за онези които я търсят"
  • 6 mediator37

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Олеле":

    Добре де, небезизвестната еврейка Ане Франк, на която има кръстени улици и училища в България, нея и други евреи като ги питат дали искате да останете в Аушвиц и руснаците идват да ви освободят, те отказват? Защо Ане Франк и другите евреи и не само евреи, тръгват януари 1945г. на запад и се изнасят отново в качеството си на концлагеристи заедно със същата тази "гадна" есесовска администрация на Аушвиц, която ги е тормозила и избивала? Защо бащата на Ане Франк -също евреин, е доставчик на Вермахта? Защо всички заведени съдебни процеси в САЩ и Канада установяват категорично- "НЯМА ГАЗОВИ КАМЕРИ". Вие ли сте по-умни и разполагате с повече експертизи и доказателства или съдилищата в САЩ и Канада и др. дръжави?
    Защо туристите в Аушвиц като питат екскурзовода "Я ни покажете поне една газова камера!" , екскурзовода им казва , Амии, няма, защото съветската армия като е дошла и ги е разрушила. (пък е оставила дървените бараки).
    Дай линк да видя в интернет поне една снимка на газива камера, че тъй ще си умра невидял и непросветен.

    Коментиран от #7

  • 7 Хитлер

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "mediator37":

    Гледай и се учи "професоре" - http://images.webcafe.bg/2015/01/27/185898/618x345.jpg