Last news in Fakti

21 Декември, 2016 00:03 1 465 0

Rogue One превзе бокс офисите в България

  • rogue one-
  • междузвездни войни-
  • филм-
  • бокс офиси-
  • българия-
  • рекорд

Филмът би по продажби „Зоотрополис“

Rogue One превзе бокс офисите в България - 1

„Rogue One: История от междузвездни войни“ се превърна в най-касовата премиера на игрален филм за 2016 година на българска земя, съобщиха от „Форум Филм България“.

Премиерата на лентата предизвика фурор не само у нас, но в целия свят. Филмът привлече над 46 000 зрители в киносалоните.

Бунтовниците, начело с Джин Ерсо (в ролята Фелисити Джоунс) успяха да откраднат първото място, като спечелиха близо 522 000 лева.

С продажбите на билети филмът от прочутата сага изпревари предишния първенец в България - „Зоотрополис“.

Манията донесе близо $300 милиона от бокс офисите за „Rogue One: История от Междузвездни войни“.

Отзивите за първия самостоятелен филм от сагата го определят като „най-добрият филм за Междузвездни войни от Империята отвръща на удара“, „страхотен“, „забавен и вълнуващ“.

Само за първия си уикенд на голям екран Rogue One успя да постигне и задържи рейтинг от 84% в RottenTomatoes и оценка от потребителите на iMDB от 8.4.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА