Last news in Fakti

21 Декември, 2016 01:15 1 741 0

Любими анимационни герои идват на голям екран с музика на живо

  • анимационни герои-
  • dreamworks-
  • концерт-
  • шрек-
  • кунг фу панда-
  • музика-
  • оркестър

Незабравимо преживяване за цялото семейство и истински празник за децата

Любими анимационни герои идват на голям екран с музика на живо - 1

Краят на учебната година ще е паметен за всички малки и големи почитатели на забавните анимации. На 24 май 2017 година в НДК ще се проведе концертът „Анимациите на DreamWorks в концертно изпълнение“. Той ще включва прожекция на ключови любими моменти от филмите на DreamWorks с емблематичната музика към тях в изпълнение на живо от симфоничен оркестър.

С този специален концерт филмовата компания чества 20 години, в които създава едни от най-възхитителните продукции за деца с култовата музика на велики композитори като Ханс Цимер, Хари Грегсън Уилямс, Джон Пауъл, Александър Деспла, Алън Силвестри, Дани Елфман и много други. На 24 май шоуто ще покаже най-обичаните сцени от популярни анимации, сред които „Шрек“, „Мадагаскар“, „Кунг Фу Панда“ и „Как да си дресираш дракон“. Феновете ще имат възможността да се потопят в магията на филмите, докато героите оживяват на огромен екран под съпровода на симфоничен оркестър на живо.

Ерик Стивънс, директор на DreamWorks Animation, споделя: „Вълнуваме се да качим на сцена удивителната музика на някои от най-знаменитите композитори, за да ни потопят в едно музикално и филмово събитие, подходящо за фенове от всички възрасти. Това е незабравимо преживяване за цялото семейство и истински празник за децата.“

Любимият на малки и големи Шрек има собствена звезда на Алеята на славата, а и носи на студиото първия в историята Оскар за най-добър анимационен филм. Не по-малко успешни са и „Кунг Фу панда“, който е най-гледаната продукция в годината на излизането си, както и „Мадагаскар“ и „Как да си дресираш дракон“ – всички те дават възможност на семейства по цял свят да мечтаят и да се смеят заедно.

Деца до 4 години могат да присъстват без билет, но те нямат запазено седящо място. Едно дете до 4 години може да присъства безплатно само и единствено придружено от родител. По време на шоуто детето трябва да е седнало в родител, за да не пречи на останалите зрители, обявиха организаторите на събитието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА