Last news in Fakti

12 Януари, 2017 10:33 2 233 0

Ейми Адамс със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

  • ейми адамс-
  • холивуд
Ейми Адамс със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ) - 1
Снимки: БТА/АР

Холивудската актриса Ейми Адамс вече има своя звезда на Алеята на славата в Холивуд. На церемонията по откриването й Адамс беше придружена от съпруга и дъщеря си, както и от колеги и приятели.

Адамс каза, че не е и предполагала, че някога ще й бъде оказана такава част или пък че ще има възможност да работи с големия режисьор Стивън Спилбърг.

Ейми Адамс със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

Ейми Адамс със звезда на Алеята на славата (СНИМКИ)

Актрисата с чаровна усмивка влезе в полезрението на киноманите с участието си във филма "Хвани ме ако можеш", където си партнираше с Леонардо Ди Каприо и Том Ханкс. Запомнящо се беше и участието й в лентата "Джунбъг".

Нейната звезда е под номер 2598.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА