Last news in Fakti

22 Март, 2017 02:45 734 0

Поставят отново "Ние, врабчетата" на софийска сцена

  • ние, врабчетата-
  • румен угрински-
  • постановка

Една от най-любимите театрални постановки за деца и възрастни „Ние врабчетата“ по едноименната книга на Йордан Радичков отново ще бъде поставена на софийска сцена. Премиерата е на 26-и март от 12 часа в театралното пространство на Сити Маркт Арт Център. Режисьор е Катя Петрова, нейна е и сценичната адаптация. Участват Мариета Петрова, Мая Бежанска, Румен Гаванозов, Станимир Гъмов и Румен Угрински.

Това е втора версия на „Ние, врабчетата“ с режисьор Катя Петрова.

Майсторството е в това, че тя е успяла да го направи на спектакъл, самите кукли са много специфични, то просто трябва да се види, каза в интервю за „Хоризонт“ Румен Угрински.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА