29 Март, 2017 02:45 814 0

Броени дни до концерта на Ive Mendes

  • концерт-
  • ive mendes

Делят ни броени дни до един незабравим лайв с кадифения глас и непринуден сексапил на бразилската изпълнителка Ive Mendes и неповторимата музика на нейния бенд със свеж морски полъх на Копакабана. Събитието ще се състои този четвъртък (30 март) в Зала 1 на НДК от 20:00ч.

Концертът на Ive Mendes в София, организиран от 5PT и със съдействието на Jazz FM, се провежда под почетния патронаж на посолството на Бразилия у нас. За да уважат събитието, което е едно от малкото гостувания на бразилски изпълнители в България, в Зала 1 на НДК очакваме не само почетни гости от Бразилското посолство, но и уважавани персони от посолствата на Финландия, Дания, Холандия, Великобритания и други.

Концертът започва в 20:00ч., затова от 5PT призовават за навременно пристигане и настаняване в залата. Вратите отварят малко след 19:00ч. С оглед на приятното изкарване по време на концерта, организаторите молят за премерена и възпитана употреба на фотоапарати и мобилни устройства. В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети.

Със задачата да впечатли изискания вкус на „Бразилската Sade“ ще се заеме шеф-готвачът Марко Лукиари от популярния италиански ресторант в сърцето на столицата Trattoria "Il Maestro Giuseppe Verdi". Марко Лукиари оглавява кухнята на заведението след шеметна кариера не само в родната Италия, но и в Австралия, Египет и Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА