10 Юни, 2017 16:07 1 784 0

Рок срещу терора, китари вместо бомби! (ВИДЕО)

  • аеросмит-
  • aerosmith-
  • джо пери-
  • стивън тайлър-
  • даунлоуд

Aerosmith ще загърбят съображенията за сигурност на Острова и ще участват в британския фестивал "Даунлоуд"

Рок срещу терора, китари вместо бомби! (ВИДЕО) - 1

Рокаджиите от Aerosmith оповестиха, че ще загърбят съображенията за сигурност след терористичното нападение в Манчестър и ще участват в британския фестивал "Даунлоуд", който започна в петък , предаде "Ройтерс".

Членовете на бандата от Бостън разкриха, че са обмисляли да не се появят на фестивала след самоубийствения бомбен атентат след концерта на Ариана Гранде в Манчестър миналия месец. При него загинаха 22 души.

Първата ни реакция беше, че не трябва да свирим и да излагаме феновете си на опасност, но не мисля, че те го искат, каза китаристът Джо Пери.

Рок срещу терора, китари вместо бомби! (ВИДЕО)

Хората не искат да живеят по този начин. Аз не искам да живея по този начин. Ние не го искаме. Така че ще бъдат взети всички предпазни мерки, добави той.

Групата, сформирана през 1970 г. и известна с песни, като "Walk This Way" и "Back in the Saddle", е на европейско турне, въпреки натиска да избягва континента след нападенията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА