Last news in Fakti

7 Август, 2017 00:00 1 442 1

Абсурдно е да снимаш филм с истински животни

  • анди съркис-
  • животни-
  • филми

Според Анди Съркис специалните ефекти вършат достатъчно добра работа

Абсурдно е да снимаш филм с истински животни - 1
Снимка: Shutterstock

„Да снимаш филми с истински животни е абсурдно и жестоко.“ Това заяви холивудският актьор Анди Съркис, цитиран от Holywood Reporter.

Съркинс е известен с превъплъщенията си в роли на компютърно генерирани вещества. Той изигра Ам Гъл във „Властелинът на пръстените“ и на шимпанзето Цезар в „Планетата на маймуните“.

„Да снимаш „Планетата на маймуните“ с истински маймуни е абсурдно. То би било и жестоко. В момента работим с компютърни ефекти, които напълно премахват нуждата от използването на истински животни. Това улеснява целия процес“, заяви Съркис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    Разбира се,а е и много трудно да ги накараш да играят по човешки образец - все пак са животни.В статията има малко недоглеждане:явно имате предвид "компютърно генерирани същества"...