Last news in Fakti

15 Декември, 2011 11:06 3 224 0

Брад Пит влиза в сериал за Сюлейман Великолепни

  • великолепният век-
  • брад пит-
  • сюлейман великолепни-
  • сериал-
  • турция
Брад Пит влиза в сериал за Сюлейман Великолепни - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Известният американски актьор Брад Пит ще се снима в популярния турски сериал „Великолепният век“, съобщава в. „Милиет“.

Според вестника била постигната принципна договорка за неговото участие в бойна сцена в един от епизодите. За участието си Брад Пит ще получи 2 млн. долара.

Местните медии припомнят, че известният актьор е обявил, че ще се пенсионира в след три години, за да се отдаде на семейството си и евентуална кариера на режисьор.

За щастие феновете и поклониците на Брад Пит в Турция ще имат радостта да го видят още веднъж и то в продукция, която акцентира върху живота и делото на популярния султан Сюлейман I Великолепни.

Турският телевизионен сериал вече разбуни духовете край Босфора. От една страна са недоволни традиционалистите ислямисти, защото любимият им султан е представен като фустаджия, а не като държавник. От друга страна са недоволни и привържениците на Аттатюрк, които смятат, че е недостойно да се посяга на един от националните символи от османския период на империята. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА