Last news in Fakti

25 Септември, 2017 19:21 958 0

НДК с нов начин на купуване на билети

  • ндк-
  • билети-
  • покупка-
  • онлайн
НДК с нов начин на купуване на билети - 1

Собствена система за онлайн продажби на билети въвежда на два етапа НДК. Първият е резервации на места онлайн, което вече е достъпно, а вторият етап е възможност за покупка на билети чрез интернет, което ще стане възможно след около един месец.

„Решихме че трябва да обърнем специално внимание на новите поколения, на тези които биха посетили НДК не само физически, но преди това биха се запознали виртуално с програмата. По този начин НДК ще предложи цялостна нова обновена услуга при продажбата на билети”, каза Борислав Велков, председател на Съвета на директорите на НДК.

Покупката ще се осъществява през сайта ndk.bg чрез бутона „купи билет” и ще обслужва всички събития от календара на НДК.

Едно от първите събития, продуцирани от НДК, за които има вече онлайн резервация на билети, е Киномания. На сайта на НДК и през сайта kinomania.bg могат да се запазват билети за някои от хитовите заглавия от филмовата панорама. Интернет платформата ще започне да функционира и за всички кина от програмата на Киномания – „Люмиер Лидл“, зала 1, „Дом на киното“, „Одеон“, „Културен център G 8“, „Euro Cinema“ и „Френски институт“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА