Last news in Fakti

10 Декември, 2017 23:32 699 1

"За теб" отново в Театър Азарян

  • за теб-
  • театър азарян-
  • христо мутафчиев-
  • станимир гъмов

Спектакълът ще се играе на 16 и 30 януари

"За теб" отново в Театър Азарян - 1

Спектакълът „За теб” отново ще се играе на сцената на Театър Азарян на датите 16 и 30 януари 2018 г. от 19,30 часа. В представлението участват популярните актьори Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов, като ролите са създадени специално за тях. Режисурата е на Петър Кауков, сценографията – на Никола Тороманов, а автор е Яна Борисова.

Между тъмното и страшното, посред нощ, двамата братя Емил и Виктор успяват да изрекат онези неща, които всички ние някога сме искали да кажем на близките си, но сме премълчавали от липса на смелост или на точните думи. Изплашени от едно нещастие, влюбени в едно и също момиче и изгубили смисъла на живеенето, братята се преоткриват един друг, преминавайки през емоционални тресавища и океани.

„За теб” печели публиката с откровените и чисто човешки теми, които докосват кътчета на душата ни, които не смеем да разкрием, окриляват ни, разплакват, но и вдъхват надежда.

Пиесата има номинация за Икар 2015 на САБ за драматургичен текст и номинация за Аскеер 2015 за съвременна българска драматургия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рая Та

    0 0 Отговор
    Щото в театър Иванов или Христов, няма ка да набуташ арменската публика, а в БГ само чалгата се развива! Арменските ЕВРЕИ са закотвили яките пранги в БГ театъра! ФАКТ