Last news in Fakti

6 Юни, 2018 10:48 3 320 1

Блатечки празнува специален юбилей с Яна Маринова

  • асен блатечки-
  • смях в залата-
  • празнува-
  • специален юбилей-
  • юбилей-
  • яна маринова-
  • смях в залата-
  • пиеса-
  • представление

Актьорът винаги е искал да играе в "Смях в залата"

Блатечки празнува специален юбилей с Яна Маринова - 1

Асен Блатечки, който се е посветил на театъра като актьор и режисьор, не се нуждае от представяне. Сега обаче има специален повод за празнуване и то в компанията на едни от най-големите звезди на съвременния български театър.

Големият повод е 150-ото юбилейно представление на "Смях в залата", където си партнира с Милена Маркова-Маца, Невена Бозукова-Неве, Калин Врачански, Стефан Иванов, Добриела Попова, Васил Банов, Яна Маринова и Алексей Кожухаров. "Те са машини. Ние сме си трупа и сме изключително близки", казва Асен за колегите си.Блатечки празнува специален юбилей с Яна Маринова

"През тези години се случиха много хубави неща, случи се и едно тъжно нещо. Много близък мой приятел, който играеше една от главните роли си отиде. Стефан Щерев-Чецо отиде на едно по-хубаво място. Но заради него продължихме да играем това представление, защото паметта му е жива с него", сподели Блатечки пред Dir.bg.

Блатечки празнува специален юбилей с Яна Маринова

Той разказва още, че това е едно от любимите му представления още от дете. "Винаги съм искал да играя в това представление, и когато започнах да поставям, набрах опит и смелост и реших да я направя и аз", допълва актьорът.

Асен разказва още, че е безкомпромисен в работата си, когато става дума за качество. "Не мога и не искам да си позволя да правя халтури и да обиждам хората, които ще дойдат да гледат", категоричен е той.

"Смях в залата" ("Още веднъж отзад") е най-емблематичната пиеса на Майкъл Фрейн, завършена през 1982 г. Пиесата е отличена с наградите на Стандарт Драма и Обществото на театрите от Уест Енд за " Най-добра комедия на годината". Асен Блатечки постави комедията на сцената на театър "София" през 2012 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    2 0 Отговор
    Много ми се гледа Яна Маринова в порнофилм.