Last news in Fakti

10 Юни, 2018 20:15 2 662 5

Концертът на Анастейша в София - отменен

  • анастейша-
  • концерт-
  • отменен-
  • софия

Нова дата засега не се предвижда

Поради "форсмажорни здравословни проблеми, свързани с организатора на събитието", обявеният за 1 юли концерт на Анастейша (Anastacia) в зала 1 на НДК няма да се състои.

Турнето на Анастейша, носещо името на най-новия ѝ албум "Evolution", стартира преди месец в Европа и включва 38 спирки. За съжаление, София няма да бъде една от тях, съобщиха организаторите.

Нова дата засега не се предвижда. Всички закупени билети за концерта могат да бъдат върнати от понеделник, 11 юни, чрез партньорската мрежа на "Ивентим". Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът.

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. "6-и септември" 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на "Ивентим" на посочения по-горе адрес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ани

    6 2 Отговор
    Жалко. Хубава музика.
  • 2 Вечния кмет

    8 0 Отговор
    Анестейша на английски означава анестезия. Иначе тая се казва Анастасия.
  • 3 скобар

    3 0 Отговор
    Тези ивентим са голями мошенници въртяха парите на хората и сега връщат ама дедовия!!!
  • 4 хакера

    4 0 Отговор
    Тая Анастейша си е чиста гейша!!
  • 5 Грехвй

    3 0 Отговор
    Просто не са събрали публик