10 Август, 2018 00:00 2 364 1

Българско кино под звездите в Банкя

  • банкя-
  • кино-
  • филми

Всички, които биха искали да съчетаят хубав български филм с атмосферата на уникалния въздух на Банкя, имат възможност да направят това в парк „Ротонда” на курортното градче през месец август. Там Район „Банкя“ ще реализира инициативата „БГ кино под звездите в Банкя“ като част от Календара на културните събития на Столична община за 2018 г. След представянето на филма „Посоки” на Стефан Командарев по време на празниците Горешляци, на 11 август предстои да се излъчи филмът „Корпус за бързо реагиране”, на 17 август „Чужденецът”, на 25 август „Дъвка за балончета” и на 31 август „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”.

Филмите, които ще можете да гледате, са напълно безвъзмездно предоставени от техните продуценти! Инициативата се реализира със съдействието на: Дирекция „Култура“ на СО, Национален Филмов Център, Dynamic Arts, Международен София Филм Фест.

Район „Банкя“ в лицето на кмета Рангел Марков вярва, че съвременното българско кино изживява своя ренесанс и заслужава да достига до максимално широка аудитория.

Прожекциите са от 21:00 часа с вход свободен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рангел

    0 0 Отговор
    Кметът Рангел е крадец!