Last news in Fakti

21 Май, 2012 20:06 2 115 0

С Acoustic Green Fest започват почивните дни

  • acoustic green fest-
  • мискините-
  • lyuba and bands-
  • blues traffic-
  • фестивал-
  • акустична музика
С Acoustic Green Fest започват почивните дни - 1

Рок, блус, ска, реге,пънк, джаз, етно, класика... всичко това може да звучи с кухи китари, перкусиии, цигулки и контрабаси, тромпети и флейти, гайди и диджове и да вдига адреналина както и най-твърдият саунд.

Така смятат организаторите на втория Acoustic Green Fest, който този път ще бъде в къмпинг "Стринава", край Дряново. С него се открива и фестивалният сезон в България, който за пореден път обещава да бъде интересен и разнообразен.

Групите, които ще забавляват почитателите на акустичната музика  на 24 и 25 май са Lyuba and Bands, Blues Traffic, Delta Roosters, Дует „Ша - Ша”,80's golden rock ballads (acoustic), Assamblend, Мискините. И двете вечери след основния гиг ще има джем сешън, обещават от фестивала. И още:

За феновете има място за палатки, има бунгала, хижа, а за по-разглезените - хотел. Предвидена е възможност за почитателите на "дивото къмпиране", осигурена от ТД „Бачо Киро”, както и сметоизвозването, но за съжаление на поляната има място за 25 – 30 палатки, така че който отиде пръв.

Освен акустичната музика ще има арт-работилници, въжена градина, приключенски остров, стрелба с лък, гребане с каяк в реката, въжен тролей. Наблизо е и забележителната пещера Бачо Киро.







 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА