Last news in Fakti

9 Октомври, 2019 13:24 1 052 5

Риана издава 7-килограмова визуална автобиография (ВИДЕО)

  • риана-
  • автобиография-
  • книга-
  • визуално-
  • снимки

Книгата ще се състои от 500 страници и ще има повече от хиляда снимки на звездата

Риана издава 7-килограмова визуална автобиография (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Певицата и бизнесдама Риана издава огромна визуална автобиография, която ще проследи живота на звездата от детството ѝ в Барбадос до бляскавото ѝ настояще на супер звезда.

Изданието ще бъде под формата на фото албум от 504 страници и ще съдържа над 1000 нейни снимки, съобщава Variety. Някои от кадрите ще видят бял свят за първи път, уверяват от издателството "Фаидон". В допълнение към книгата ще има и постери, калъф за лесно пренасяне и други бонуси за феновете ѝ.

Снимките са заснети в най-различна обстановка - от детските години, през световните турнета на звездата, нейните изяви в света на модата и лични кадри от сбирки със семейството и приятели. "Визуалната автобиография" си поставя амбициозната цел да представи Риана във всичките ѝ превъплъщения като музикант, изпълнител, дизайнер и предприемач.

Риана работила над албума в продължение на пет години и няма търпение да го сподели със своите фенове, изтъква сайтът. Певицата ще представи широкоформатното издание на книгата, която тежи около 7 килограма на 24 октомври. Автобиографията ѝ ще носи нейното име и няма да е никак евтино. В книжарниците ще се продава за сумата от 150 щатски долара. Книгата ще има и луксозно издание, което пък ще струва на най-запалените ѝ почитатели 5500 долара.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    4 0 Отговор
    Да има и приспособление по-лесно да си я чукат от главата!
  • 2 Зик

    2 0 Отговор
    Ква звезда е тая тъмна черна особа . От Дека я изкопаха тая.
  • 3 От Пирдоп

    1 0 Отговор
    Е като идаде 7кг, може да зарпеилича на жена!
  • 4 111

    1 0 Отговор
    Da si izbur6a guza s neq
  • 5 Хипермен

    1 0 Отговор
    Наркомански парцал..