Last news in Fakti

20 Ноември, 2019 21:30 2 464 2

Тръмп награждава легендата Джон Войт

  • джон войт-
  • национален медал за изкуство

Актьорът ще получи в Белия дом американския Национален медал за изкуство

Тръмп награждава легендата Джон Войт - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Джон Войт и певицата Алисън Краус са сред знаменитостите, които ще получат американския Национален медал за изкуство от президента Доналд Тръмп на 21 ноември, съобщи Контактмюзик.

Осемдесетгодишният актьор, който изрази подкрепата си за Тръмп, ще се присъедини към Краус, Шарън Пърси Рокфелер и музикантите от ансамблите на американската армия на церемония в Белия дом.

Войт ще бъде отличен за изключителните си актьорски способности да се превъплъщава в образи на сложни персонажи. Привличайки огромна зрителска аудитория, той ни позволява да хвърлим светлина върху великолепието на човешкия ум, се казва в комюнике на организаторите.

Тръмп награждава легендата Джон Войт

Звездата от филма "Завръщане у дома" и "Среднощен каубой" по-рано възхвали Тръмп като "най-великият американски президент след Ейбрахам Линкълн".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АА1

    12 2 Отговор
    По-известен от филмите "Влака-беглец" и "Анаконда".
    Още по-известен и като бащата на Анжелина Джоли.
  • 2 FraDia

    3 0 Отговор
    Public Enemy тоже.
    Във ""Влакът..."" с Ребека Де Морни е недостижим....но номинираха мекотелото Ерик Робъртс .
    Ролята в Среднощен каубой е мноого трудна