Last news in Fakti

27 Януари, 2020 10:05 1 939 5

Раздадоха наградите "Грами" (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • грами-
  • награди-
  • статуетка-
  • награждаване-
  • церемония-
  • музика-
  • престижна награда

Тийн сензацията Били Айлиш обра статуетките

Раздадоха наградите "Грами" (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Церемонията по връчването на наградите „Грами” в спортния комплекс "Стейпъл сентър" беше открита под шока от новината за смъртта на баскетболната легенда Коби Брайънт. Баскетболистът загина при катастрофа с хеликоптер. Десетки негови почитатели се бяха събрали да му отдадат почит пред прочутата арена, където Коби Брайънт дълги години е играл за „Лос Анджелис Лейкърс”.

"Тази нощ посвещаваме на Коби", обяви поп звездата Мелиса Вивиан Джеферсън, известна под псевдонима Лизо, излизайки на сцената, за да открие церемонията.

Американската тийн поп сензация Били Айлиш спечели няколко статуетки „Грами” в категориите - най-добър поп албум за "When We All Fall Sleep, Where Do We Go", песен на годината за "Bad Guy" и Най-добър изпълнител. Тя сподели наградата с големия си брат Финиъс О'Конел, който е автор на песента.

Раздадоха наградите "Грами" (СНИМКИ+ВИДЕО)


"Никога не съм си представяла, че това ще ми случи, никога през живота ми", възкликна 18-годишната певица, която бе с шест номинации на тазгодишното издание на наградите "Грами".



За наградата „Най-добър изпълнител” се бориха също американските певици Меги Роджърс и Лизо, испанската изпълнителка Росалия и британката Йола, американският рапър Лил Нас Екс, американските групи "Блек пюмас" и "Танк енд дъ Бангас".

Раздадоха наградите "Грами" (СНИМКИ+ВИДЕО)



Фаворитът на 62-то издание на наградите "Грами" Лил Нас Екс получи първия си приз "Грами" за видеоклипа на един от най-големите хитове за изминалата година - "Old Time Road".



Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама получи "Грами" за звукозапис за аудиокнигата си, наречена "Моята история".

Забележително завръщане на сцената на наградите направи Деми Ловато след дълго мълчание, през което се възстановяваше от тежка свръх доза и зависимост от наркотиците. Днес Деми е здрава и трезва, а с невероятното си изпълнение обра овациите и любовта на публиката.

Абсолютната поп любимка в световен мащаб - Ариана Гранде също изпълни микс от най-големите си хитове, с което затвърди позицията си на фаворит.

Раздадоха наградите "Грами" (СНИМКИ+ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 възмутен

    7 2 Отговор
    Еееиий, като почнат да награждават и такива като Мишел Обама и получавам уртикария.. даже не знаех че има''Грами'' за звукозапис на аудиокнига.Дали пък не са я учредили за първи път, че да изчеткат Обамчо...сега остава и Клинтъница да я наградят с някоя и друга награда-златен член например или нещо от тоя род. Еееиийй, оакаа и ''Грамит''-е бе..

    Коментиран от #2

  • 2 ггг

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "възмутен":

    Не можеш и на малкият и пръст да стъпиш, завистлив трол. Жената става в сутрин в 04:00 да тренира, раздава се постоянно по благотворителности, останала си е земна жена, майка, отгледала деца. А ти си един завистлив непрокопсаник, най-вероятно на пейрол в някоя партийка и само пишеш по сайтовете злобни коментари.

    Коментиран от #3

  • 3 възмутен

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ггг":

    Верно, не мога да и стъпя на малкия пръст по една проста причина-не съм бил и никога няма да бъда първа дама или президент на САЩ. А колкото до таланта и трудолюбието и...ами всеки един от тези по-горе изброени изпълнители са много по-трудолюбиви и талантливи от нея, сигурен съм в това. А съм повече от уверен, че ако да речем, същата книга я четеше някой друг, едва ли щеше да спечели ''Грами''... все пак- да и е честита наградата и догодина пак да спечели с четенето на продължението на книгата.
  • 4 Чукундуризиран тракторизатор

    3 0 Отговор
    Наградите Грами-ела ми го фани
  • 5 Александра

    2 1 Отговор
    Най- странното е, че само тинейджърки между 12 и 15 години я харесват(представете си колко е зряла тази"изпълнителка"). Още по-странното е, че тази Били е станала нещо като техен идол, а най- лошото е ,че взимат пример от странната и музика+ факта , че знаят всичко за нея. Луда работа. Разбира се сега те ще я защитат мислейки си , че разбират от всичко.WTF!