Last news in Fakti

15 Май, 2020 10:23 1 194 5

Hills of Rock ще се проведе догодина

  • hills of rock-
  • хилс ъф рок-
  • фестивал-
  • пловдив-
  • билети

Всички закупени билети за изданието на Hills of Rock 2020 ще важат без презаверка за изданието през 2021 г.

Hills of Rock ще се проведе догодина - 1
Снимка: Shutterstock

Екипът на фестивала с важно съобщение за феновете:

Уважаеми фенове,

През последните два месеца получихме десетки съобщения, показващи вашето вълнение, както и редица въпроси, свързани с тазгодишното издание на Hills of Rock.

Работихме усърдно, за да направим този фестивал реалност, и сме благодарни за цялата загриженост, която всички вие показахте. Обещахме ви, че при каквото и да е развитие на ситуацията, ще ви информираме. Въпреки множеството неизвестни, с които се борим, бихме искали да споделим това, което ни е известно към момента.

Усложнената международна обстановка, свързана с COVID-19, и ограниченията на Заповед № РД-01-256/11.05.2020 г. за провеждане на културни събития на открито, с допустима заетост до 30 % от капацитета на мястото, правят осъществяването на фестивала невъзможно през юли 2020 година. Несъмнено здравето е най-висшият актив, който днес ценим повече от всякога.

С огромно съжаление трябва да ви информираме, че тази година вратите на фестивала няма да отворят. Ще ни липсва енергията на хилядите, очакващи с нетърпение появата на любимата си група и очакваме повече от всичко отново да изживеем онази неповторима емоция, която ни кара да настръхнем. Към момента можем да потвърдим, че всички закупени билети за изданието на Hills of Rock 2020 ще важат без презаверка за изданието през 2021 г.

Hills of Rock ще се проведе догодина

След обявяване на новите дати и всички артисти за Hills of Rock 2021, тези от вас, които няма да имат възможност да посетят фестивала ще могат да върнат своите билети в определен период. Искаме да ви помолим за две неща – разбиране и малко търпение, каквито вече неведнъж показахте, за да изясним оставащите въпроси. Екипът на Hills of Rock работи усилено по уточняване на конкретните дати за провеждане на фестивала през 2021 и финализиране на окончателната селекция от артисти. Бъдете здрави и нека рокът да бъде с вас!

Екипът на Hills of Rock


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 закривай

    0 12 Отговор
    Идеално, един сатанински събор по-малко.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 ДДРОнег

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "закривай":

    сатанинско ти е мисленето, както на цялата Ви църква, която не може да приеме различните и са ги изгаряли на клада в миналото !!!
    А Метълът е най-разнообразната музика, в нея има всичко и за всички, както и в Живота има всичко за всички !!!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 И кой казааа

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "закривай":

    Каза не-сатанистът, който си пуска планета всяка вечер, където монахините Преслава, Алисия показват ценности и морал. Ай стига бе...
    Метълът е музика, в която нещата се преиначават, което помага да се освободят от лошата енергия. В сравнение родната чалга(където между другото текстовете са много по-зле) не помага(или поне на мен или на приятелите ми), не се чувстваш нито освободен, нито спокоен. А тези емоции се усещат след концерт