Last news in Fakti

20 Май, 2020 13:41 3 672 4

Скандал около новия хит на Ариана Гранде и Джъстин Бийбър

  • ариана гранде-
  • джъстин бийбър-
  • дует-
  • хит-
  • класация-
  • скандал

Обвиняват ги, че сами са платили за половината продажби на хита им, който зае първото място.

Скандал около новия хит на Ариана Гранде и Джъстин Бийбър - 1
Снимка: Shutterstock

Ариана Гранде и Джъстин Бийбър се видяха принудени да се защитават от обвинения, че хитът им Stuck with U не е стигнал честно до челото на класациите, а мощните им мениджърски екипи са "купили" успеха, пише kanal3.bg.

Рапърът Сикснайн (6ix9ine) не само повтори обвиненията си, че известната класация на Билборд е нагласена, а директно обвини Арина Гранде и Джъстин Бийбър, че сами са платили за половината продажби на хита им, който зае първото място.

В същата класация парчето на Сикснайн GOOBA зае третото място.

Ариана Гранде написа много дълъг пост в Twitter, в който благодари на феновете, че са подкрепили записания с благотворителна цел дует с Джъстин Бийбър, след което отговори на обвиненията.

Тя написа, че въпреки че обикновено "не хаби енергията си за подобни драми или странни обвинения", този път нещата са стигнали прекалено далеч.

Тя припомни, че правилата на Билборд не позволяват да се броят покупки на повече 4 копия с една кредитна карта, за да се избегне манипулация.

"Моите фенове купиха тази песен. Феновете на Джъстин купиха тази песен.", написа Ариана Гранде.

След това препоръча на "тези, които не са доволни от представянето си в класацията, да се държат малко по-скромно."

Ариана Гранде продължи с обясненията за успеха на песента и припомни, че в класацията на Билборд по-голяма тежест има купуването на сингли, отколкото стриймването на парчето в интернет. Според певицата, нейният дует с Джъстин Бийбър е реализирал добри продажби като сингъл.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 малка кардарашка

    13 0 Отговор
    Има само една Ариана и тя е светла.
  • 2 цербер

    1 0 Отговор
    Билборд не позволяват да се броят покупки на повече ОТ 4 копия.
  • 3 тортиля

    3 0 Отговор
    Песента е много хубава,аз много харесвам тази шоколадова тортичка -Ариана Голямата. Но...защо Джъстин Бийбър така се е изпонадраскал с татуировки? Загрозил се е.
  • 4 док

    2 0 Отговор
    Искам да плавам с Ариана Гранде в една лодка по Канале Гранде във Венеция!