Last news in Fakti

11 Септември, 2012 19:08 1 125 0

Концерт в подкрепа на хората в будна кома

  • lilly of the west-
  • концерт-
  • будна кома
Концерт в подкрепа на хората в будна кома - 1
Lilly of the West

Първата българска кънтри група Lilly of the West ще се включи във фестивала за поп и рок музика „София пее” с концерт на 13 септември от 20.00 ч. пред НДК.

С участието си музикантите ще покажат подкрепата си към благотворителната кауза „Нека бъдем по-добри”, която има за цел да събере средства за изграждането на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти, и хора в будна кома.

Фестивалът ще се проведе между 10 и 16 септември, а Lilly of the West ще се включат във Вечерта на рок музиката, когато ще свирят песни от последния си албум „Swings & Heartaches”, както и други популярни свои парчета. Концертът ще бъде открит от легендарния глас на „Хоризонт” – Тома Спространов.

Това ще бъде и първият концерт на Lilly of the West с новия член на групата. Към вече утвърдения квартет Лили Друмева, Михаил Шишков, Свобода Боздуганова и Ясен Василев се присъединява Людмил Стойнев, който ще допълни музикалната картина с изпълнения на цигулка и акустична китара. Стойнев ще зарадва феновете на Lilly of the West и с вокалните си изпълнения и дуетите си с Лили Друмева.

Името на Людмил Стойнев се свързва с множеството му проекти в рок и блус музиката, както и с усилените му занимания с класическа музика. Творческият му път го отвежда на участия с различни състави в Европа, Азия и Америка.

В момента Стойнев е цигулар в Националната опера и балет и продължава участията си с групите Dirty Purchasе, възродената банда Bad City и с младата фънк група Addicted to Fun(K).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА