Last news in Fakti

3 Юни, 2020 11:55 2 740 3

Лана дел Рей разгневи феновете си с ВИДЕО

  • лана дел рей-
  • фенове-
  • протести-
  • джордж лойд

Феновете на звездата изразиха възмущението си от споделянето на близки планове, застрашаващи участниците в протестите

Лана дел Рей разгневи феновете си с ВИДЕО - 1
Снимкa: Shutterstock

Певицата беше остро критикувана от феновете си след като публикува видео, показващо в близък план как част от протестиращите заради смъртта на Джордж Флойд плячкосват магазини, пише kanal3.bg.

Известната певица публикува едноминутно видео в Instagram, на което се виждат ясно лицата на част от протестиращите, разбиващи магазини. По-късно видеото беше изтрито и заменено с по-кратка версия на страницата на Дел Рей, която има над 16 милиона последователи.

Феновете на звездата изразиха възмущението си от споделянето на близки планове, застрашаващи участниците в протестите.

"Лана Дел Рей …прави видеоклипове и ги публикува, без да скрива лицата на хората .... това не ОК за мен", гласи един от коментарите в Туитър.

"Тя публикува видео ... и на фокус са лицата. Тя има милиони последователи, а някои от тях са ченгета ... тя поставя тези хора в опасност", пише друг потребител.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фен

    29 1 Отговор
    "Феновете на звездата изразиха възмущението си от споделянето на близки планове, застрашаващи участниците в протестите."

    Ах, горките вандали, чупещи, палещи и грабещи....били застрашени да ги застигне справедливостта на закона.
  • 2 Бачо Киро

    18 1 Отговор
    Е що да не им публикува лицата на крадците? Те обират магазини, не протестират. Я па тея, нарушавали им правата докато разбиват и обират на хората магазините ...
  • 3 6277

    17 1 Отговор
    Че защо да скрива лицата на плячкосващи , грабещи и рушещи хора?? Това не е протест, това са грабежи, спретнати от демократите срещу Тръмп.