20 Юни, 2020 11:55 3 693 1

Metallica правят нов албум под карантина (ВИДЕО)

  • metallica-
  • нов албум-
  • под карантина-
  • извънредно положение-
  • ларс улрих

Бандата работи върху "карантинния" албум от разстояние чрез платформата за видео разговори Zoom

Metallica правят нов албум под карантина (ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram

Членовете на хеви метъл групата Metallica работят над нов албум от разстояние в условията на коронавирусната пандемия, обменяйки идеи в приложението за безплатни видеоконферентни разговори Zoom, съобщи Contactmusic.

През април барабанистът на бандата Ларс Улрих заяви, че има голяма вероятност с Джеймс Хетфийлд, Робърт Трухильо и Кърк Хамет да издадат "карантинен" албум.

Имайки предвид, че дори сега, доста ограничения, свързани с предотвратяване на разпространението на  COVID-19, все още са в сила, Улрих сподели с шведския водещ на токшоу Фредрик Скавлан, че с останалите членове на Metallica  са изцяло на "албумна вълна".

"Засега някои аспекти от работата ни са в изненадващо добра форма. Остава да си изясним докъде можем да стигнем, без да споделяме едно и също пространство", казва Ларс Улрих.

Барабанистът допълва, че с колегите му поддържат връзка чрез имейли и организират седмични сесии в Zoom, обменяйки идеи и опитвайки се да правят музика в подобна необичайна ситуация.

"Страхотно е да поддържаме контакт и да обменяме идеи. Приятно е усещането да си част от група. С нетърпение гледам към творческите възможности, които се откриват пред нас", отбелязва Ларс Улрих.

Барабанистът на една от най-успешните метал банди споделя и лични моменти в интервюто. Ларс с радост разкри, че след 11 месеца под карантина, през които е бил разделен със семейството си, всички вече са заедно, което е нещо позитивно и го изпълва с оптимизъм.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    1 5 Отговор
    Няма страшно ...отдавна минават прави под летвата..