3 Юли, 2020 09:24 1 543 0

Отварят "Дисниленд" в Токио

  • disneyland-
  • дисниленд-
  • токио-
  • отварят

Посещенията се осъществяват само с предварително закупени билети с фиксирана дата

Отварят "Дисниленд" в Токио - 1
Снимка: Shutterstock

Разположеният в близост до японската столица "Дисниленд" и прилежащият към него водно-атракционен парк "Дисни сий", отново отвориха врати в сряда след 4-месечно прекъсване заради пандемията, предаде ТАСС.

Поради все още съществуващата заплаха от разпространение на коронавируса администрацията на парковете взе решение да ограничи броя на посетителите. Посещенията се осъществяват само с предварително закупени билети с фиксирана дата. Работното време на атракционите също беше съкратено. Не се планира възобновяването на масовите мероприятия на тяхна територия, като парадите и тържествените шествия. На входа се измерва температурата на всички посетители, а самите гости са призовани да съблюдават социална дистанция и да използват лични предпазни средства.

"Дисниленд" и "Дисниленд сий" бяха затворени на 29 февруари. Първоначално тяхното откриване за посетители беше предвидено за 20 април, но управата реши този срок да бъде отложен заради усложнената обстановка в страната във връзка с COVID-19.

Атракционите край Токио, с площ от 118 хектара, всяка година се посещават от около 30 милиона души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА