25 Юли, 2020 08:39 2 561 6

Мел Гибсън в болница с коронавирус

  • мел гибсън-
  • коронавирус-
  • актьор-
  • холивуд-
  • сащ

До сега беше пазена тайната, че актьорът е бил заразен

Мел Гибсън в болница с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Пазен в най-дълбоката тайна до сега беше фактът, че Мел Гибсън е бил заразен с новия коронавирус и за кратко е бил в болница. Американското списание People разкри, че 64-годишният актьор е бил болен.

„Той беше с положителен тест през април и прекара седмица в болница“, заяви агентът му пред Daily Telegraph. "Той бе лекуван с лекарството "Ремдисивир", докато е бил в болница и оттогава многократно е с отрицателни тестове, както и положителни за антитела", уточни той. Именно в болницата в Лос Анджелис се погрижиха за звездата от "Смело сърце", предава Канал 3.

Наскоро той беше забелязан да се разхожда из Ел Ей с дългогодишната си партньорка Розалин Рос. Актьорът изглежда напълно възстановен. Връзката им стана официална през 2014 г., а те станаха родители през 2017 г. на момчето Ларс Джерард. Това е деветото дете на Мел Гибсън и първото на Розалин Рос.

Като се има предвид, че Мел Гибсън все по-рядко се появява на голям екран, неговото завръщане се очаква тази година с голямо нетърпение. Заснемането на филмите "Boss Level" и "Waldo" се забави поради пандемията от коронавирус.

Напоследък името на Мел Гибсън се споменава заради скандали. От няколко години актьорът е обвиняван за неподходящо поведение, което се отрази значително на неговата репутация. Миналия юни именно Уинона Райдър твърдеше, че по време на парти е направил антисемитски и хомофобски изказвания. Обвиненията бяха опровергани от актьора, който пък определи актрисата като "лъжец". Преди това през април Шарън Стоун разкри в интервю, че актьорът ѝ е попречил да играе роля в един от филмите си, защото я е сметнал за "твърде стара".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Умен

    7 8 Отговор
    Още един, който не е умрял от този много "опасен и смъртоносен" вирус

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Миризлив пор

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Умен":

    Сигурно заради 1800 лева...
  • 4 ВСИЧКИ

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Умен":

    ЛИ ТРЯБВА ДА УМИРАТ ОТ КОЯТО И ДА Е. БОЛЕСТ БЕ?
  • 5 плевен

    5 1 Отговор
    Мел Гибсън е лъскавата страна на медала. Пишете за другите, които са си умрели в къщи или в кашоните си. Там здравната система/застраховка/ те разорява с едно влизане в болница.
  • 6 Факт

    4 1 Отговор
    Мел Гибсън беше един от последните разкриващи Холивуд. Не съм изненадан, че са на път да го отстранят. Даже очаквах да го направят още преди доста години, след филма "Страстите Христови". Мъчиха го, плюха му на името и сега ще го приключат. Така правят с повечето. Първо ги унижават, а после убиват.