Last news in Fakti

25 Август, 2020 16:28 2 448 4

Те трябваше да отслабнат, за да успеят в Холивуд

  • холивуд-
  • звезди-
  • знаменитости-
  • отслабване-
  • слава-
  • известност-
  • тайра банкс-
  • дженифър лопес-
  • дженифър анистън-
  • ашли греъм

Звездите, положили сериозни усилия, за да се изкачат по стълбицата на известността и блясъка

Те трябваше да отслабнат, за да успеят в Холивуд - 1
Снимка: shutterstock

Някои от най-известните имена в Холивуд са имали проблеми заради теглото си и дори са били заплашени да не успеят в своята сфера. Много от тях говорят открито за това и за натиска, който са усетили върху себе си. 

Дженифър Анистън

През 1996 г. актрисата сподели пред сп. Rolling Stone, че агентът ѝ е казал, че трябва да отслабне, за да успее в Холивуд. Анистън споделя, че за сериала „Приятели“ е свалила 13кг, защото е мислила, че няма да получи ролята на „Рейчъл“, заради теглото си.

Софи Търнър

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LouisVuitton #LVconnected

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on Feb 6, 2019 at 10:27am PST

Пред сп. „Marie Claire“ актрисата сподели, че по време на снимките на сериала „Игра на тронове“ е качила няколко килограма. Търнър се е чувствала под натиск от хора от индустрията, които са искали да отслабне:

„ Метаболизмът ми изведнъж започна да се забавя. Започнаха да ми излизат пъпки, качих килограми и всичко това се случваше по време на снимките“.

Софи е успяла да се справи с този натиск благодарение на психолог, чрез който е осъзнала, че трябва да се харесва такава, каквато е.

Дженифър Лопес

През 2018 г. актрисата и певица Дженифър Лопес сподели пред InStyle, че в началото на кариерата ѝ много хора от шоубизнеса са искали да променят външния ѝ вид.

„Получих доста критики. Казваха ми, че трябва да сваля няколко килограма, за да успея. Казах им – това е моето тяло и се харесвам. Няма да се променя“.

Ашли Греъм

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Got myself together but...still no shoes 🤷🏻‍♀️ wearing @marina.rinaldi

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Jun 30, 2020 at 10:01am PDT

Греъм не се притеснява да бъде модел с нестандартни пропорции. Всъщност точно това я прави толкова уникална в индустрията. Но преди да стане един от най-известните модели, десетки души, включително и баща ѝ, са опитали да я спрат.

„Спомням си, че когато бях на 15 години проведох разговор с баща ми относно плановете ми да стана модел. Той ми каза: Скъпа, ако агентът ти е казал, че трябва да отслабнеш, може би е прав“.

Тайра Банкс

Банкс е сред най-успешните модели, но пътят ѝ до успеха не е бил лесен.

„В началото ми каза, че задните ми части са пораснали и заради това няколко дизайнери не искат да работят повече с мен. Попитах майка ми какво трябва да направя? Да започна диета? Да ям салати от сутрин до вечер? Да спортувам?“

Моделът споделя, че майка ѝ веднага е отхвърлила тези идеи с думите, че едно дете не трябва да гладува, за да пробие в модната индустрия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    4 6 Отговор
    кви са тес прасета ако не беше забранено щтеше да има кюфтаци
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Като са недоволни,

    10 1 Отговор
    Винаги могат да станат касиерки в супермаркет. Да не би да няма изисквания за мъжете в екшън филмите?
  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    Да....Тайра Банкс. Тяло на черна жена и очи на снандинавка. С тези гърди всякак е супер.