Last news in Fakti

9 Септември, 2020 16:42 2 529 1

Пинк на 41 с предизвикателство към... (ВИДЕО)

  • пинк-
  • рожден ден-
  • певица-
  • 41 години-
  • пожелания-
  • предизвикателство

За празника си, певицата поиска от своите фенове да обичат себе си

Пинк на 41 с предизвикателство към... (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Превъплъщенията ѝ нямат граници. Всяка нейна песен става безспорен хит, носи и социално послание, и повод хората да се замислят за света, в който живеят. Бунтар в живота и в творчеството си. Това е Пинк (Pink)

За празника си, родената под името Алиша Бет Мур на 8 септември 1979 г., в Дойлстаун, Пенсилвания, Пинк отправи предизвикателство към феновете си да „обичат себе си“.

Пинк на 41 с предизвикателство към... (ВИДЕО)
Снимка: shutterstock

Тя сподели мило видео в социалните мрежи, в което благодари на своите почитатели и последователи за милите пожелания. Но след секунди в клипа тя споделя, че специалният ѝ ден ще бъде още по-чудесен, ако всеки си направи равносметка за нещата, които обича в себе си.

I love You all

A post shared by P!NK (@pink) on Sep 8, 2020 at 11:49am PDT

„Има сила в това да вярваш в себе си, има сила в това да не се поддаваш на живота и да не се предаваш“, казва Алиша.

И го доказва със седем студийни албума, концертни турнета, многобройни челни позиции в световните музикални класации, 3 награди „Грами“, 5 музикални награди на MTV, 2 награди „Брит“, начело е на класацията на Билборд за поп-изпълнител на десетилетието.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.