Last news in Fakti

17 Септември, 2020 12:45 4 177 5

Елтън Джон в тежки преговори с бившата си съпруга

  • елтън джон-
  • брак-
  • развод-
  • съд-
  • споразумение

Бившата брачна двойка има близо месец да се споразумее, за да не стигат до съд

Елтън Джон в тежки преговори с бившата си съпруга - 1
Снимка: Shutterstock

Легендарният британски композитор и изпълнител Елтън Джон и бившата му съпруга Ренате Блауел преговарят за извънсъдебно споразумение по делото, което тя заведе срещу него, съобщава "Контактмюзик".

67-годишната Ренате съди Елтън Джон, за когото е била омъжена от 1984 г. до 1988 г. Според нея той е нарушил споразумението им и е писал за брака им в автобиографията си. Адвокатите на двете страни трябва до 13 октомври да сключат ново споразумение, за да не се налага намесата на съда.


През юли Ренате заведе иск срещу звездата за три милиона британски лири с аргумент, че той е нарушил споразумението, постигнато при развода им, да не разкрива подробности за брачния им живот. Елтън Джон споменава бившата си съпруга в биографичната си книга и Ренате твърди, че това ѝ е причинило психически проблеми. В иска си тя пише, че е започнала да страда от повтарящи се кошмари, агорафобия, страх, депресия и тревожност.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доказателство

    13 0 Отговор
    Как преди да обърне резбата е бил нормален и всичко е до психичното състояние.

    Коментиран от #2

  • 2 Глупости

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Доказателство":

    Психичното състояние, не е единствен фактор, в противен случай трябва да приемем, че всички животни са психична увреда, поради факта, че абсолютно всички са склонни към хомосексуалност, при това много по-силно изразена от човешката. Същинската психична увреда, е при хора, които проявяват особен интерес, към сексуалните наклонности на хора, които даже не познава, същото като да се интересуваш кой как дефекира, с напън или без.....
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 въпросче

    0 0 Отговор
    Какво е агорафобия?Фобия, страх, изпитван при преминаване през големи открити пространства.