23 Октомври, 2012 17:20 2 232 0

Готова е експертизата от самоубийството на режисьора Тони Скот

  • тони скот-
  • самоубийство-
  • експертиза-
  • кинорежисьор

Известният британски кинорежисьор Тони Скот, който се самоуби през август, скачайки от мост край Лос Анджелис, е бил под влиянието на смес от медикаменти. В кръвта му са открити следи от антидепресанти и сънотворни, съобщи вестник „Ню Йорк дейли нюз“, основавайки се на резултатите от медицинската експертиза, която излезе вчера.

Близките на Скот междувременно опровергаха появилата се по-рано версия, че режисьорът е посегнал на себе си, понеже страдал от мозъчен тумор. При аутопсията по тялото му са открити множество травми, получени в резултат на удара с водната повърхност. Тези травми и водата, попаднала в белите му дробове, са причинили смъртта на кинаджията, категорични са лекарите. Дозите от антидепресанта ремерон и сънотворното лунеста не са били рискови за организма му.

Изданието припомня, че в колата на 68-годишния брат на по-известния във филмовите среди Ридли Скот, е било открито предсмъртно писмо. Според полицията нейният автор не е разкрил причините, подтикнали го към фаталната стъпка.

Тони Скот е режисьор на прочути ленти като „Топ Гън“, „Дни на грохот“, „Аленият прилив“, „Шпионски игри“ и много други. Женил се е три пъти. От третия си брак с актрисата Дона Уилсън-Скот има двама синове – Франк и Макс. Племенниците му Джейк и Джордан Скот, също са във филмовата индустрия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА