Last news in Fakti

28 Октомври, 2020 12:06 4 729 9

Киану Рийвс се преобрази заради "Матрицата 4"

  • киану рийвс-
  • матрицата-
  • обръсна-
  • преобрази-
  • трансформация

56-годишният актьор обръсна тъмните си кичури, за да изобрази визията на Нео в последната част от „Матрицата“

Киану Рийвс се преобрази заради "Матрицата 4" - 1
Снимка: Shutterstock

Киану Рийвс изглежда неузнаваемо, след като обръсна дългата си коса и се появи в поразителен вид, съобщи The Mirror, цитиран от "Дарик".

През последните години актьорът, изиграл Джон Уик, се подвизаваше с тъмна брада и коса, дълга до раменете.

Разбира се, последната му трансформация е за филмова роля. 56-годишният Киану обръсна тъмните си кичури, за да изобрази визията на Нео в последната част от „Матрицата“. Звездата започна снимки в Берлин, Германия преди четири месеца, когато камерите отново заработиха на фона на пандемията от коронавируса.

Феновете ще забележат, че последната му визия има сходства с тази, когато емблематичният му герой Нео се събужда в съоръжение за съжителство на хора във филма от 1999 г.

Киану се появи със зашеметяващата си приятелка Александра Грант, която го придружаваше в колата до хотела. Актьорът срамежливо се опита да избегне камерата, прокарвайки пръсти през прясно подстриганата си коса.

„Матрицата 4“ ще излезе по кината през 2021 година. Снимките бяха отложени през март на фона на пандемията от коронавируса, която разтърси развлекателната индустрия.

Заедно с Киану, за снимките в Берлин са и някои от най-големите звезди на филма. Кари-Ан Мос се върна към ролята си на Тринити от оригиналната трилогия. Джеда Пинкет-Смит също ще се върне в ролята на Ниобе за четвъртия филм.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГДБОП

    16 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Киану се появи със зашеметяващата си приятелка Александра Грант"...всеки, който е виждал А.Грант знае за каква иасъхнала бабичка става на въпрос! Сигурно всеки, който види за първи път Грант се зашеметява, Киану стана като Макарон - геронтофил..

    Коментиран от #4

  • 2 Бай салам

    18 2 Отговор
    Киану цени вътрешната красота и духовното привличане!
    Колко сме се променили ние хората, щом смятаме, че единствено някоя тунинговата манекенка е подходяща ?
  • 3 Просто човек

    10 3 Отговор
    Няма остаряване този човек. Много готин за 56...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Политолог

    5 3 Отговор
    А ти да не си Брад Пит, кой знае къв си лалугер...
  • 6 Гост

    2 3 Отговор
    Първите бяха създадени от братя а сега ще го снимат сестри. Да ли ще има джендер елементи
  • 7 Fox

    3 2 Отговор
    Киану Рийвс е уникална личност ,а колкото до връзката му Александра Гранд доверявам се на избора му.За да е с нея значи си заслужава.Едва ли ще го харесваме повече ако е с някоя засукана перхидролена фльорца.
  • 8 Сода 23

    3 3 Отговор
    Матрицата 3 беше пълен провал. Много американска, много тъпа, много напразно изстреляни патрони от храбри самоубийци тип картечари. Сега със закъснение им е хрумнало да остържат някой долар от увяхналата сага.

    Коментиран от #9

  • 9 някой си там

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Сода 23":

    брат ходи се прегледай на лекар