31 Октомври, 2020 09:16 4 027 4

Дъщерята на Майкъл Джексън издава дебютен соло албум

  • майкъл джексън-
  • парис джексън-
  • албум

Дебютният албум "Wilted' съдържа 11 парчета и излиза с лейбъла "Рипаблик Рекърдс" на 11 ноември

Дъщерята на Майкъл Джексън издава дебютен соло албум - 1
Снимка: Shutterstock

Парис Джексън превърна преживяването след края на една връзка в дебютен соло албум, пише "Дарик".

Дъщерята на Майкъл Джексън, която е на 22 години, е музикален фен през целия си живот и опитва да прави своя музика, но досега не смееше да се нарича певица и композитор.

"Това е едно от най-страхотните чувства, които съм изпитвала", каза Джексън в ексклузивно интервю за Associated Press.

Тя определя стила си като алтернативен фолк, далеч от жанра на краля на поп музиката Майкъл Джексън.

"Развълнувана съм, нервна съм, но се чувствам уверена, че хората, които трябва да чуят този албум, ще го сторят. Той ще достигне до тях", казва тя.

По-рано тази година Джексън бе част от акустичното дуо "Саундфлауърс" с приятеля си Гейбриъл Глен, докато двамата не се разделиха. След раздялата тя буквално изпитвала физическа болка, но я превърнала в изкуство. "Ти беше всичко за мен, а сега падам на земята", пее Джексън в сингъла "Let Down", който излезе на пазара вчера.

Дебютният албум "Wilted' съдържа 11 парчета и излиза с лейбъла "Рипаблик Рекърдс" на 11 ноември.

Джексън казва, че върху творчеството ѝ са повлияли много артисти, сред които Деймиън Райс, Рей Ламонтан и Конър Обърст. Очите ѝ искрят, докато споделя, че е заклет фен на инди рок групата "Манчестър Оркестра". Не могла да си намери място от радост, когато научила, че китаристът, певец и композитор на групата Анди Хъл ще продуцира първия ѝ запис. Певицата заминала за Атланта, за да работи с него и споделя, че групата одобрила музиката ѝ.

Майкъл Джексън държеше трите си деца настрани от светлините н прожекторите. След смъртта му през 2009 г. Парис и двамата ѝ братя - Принс (23 г.) и Биги (18 г.) заживели с баба си Катрин Джексън. Когато навършва 18 г., Парис заживява сама, работи като модел, актриса и музикант.

През юни тя и тогавашният ѝ приятел Глен пуснаха документалната поредица "Без филтър" във Фейсбук, в която Джексън разкри за опитите си за самоубийство, за самонаранявания и сподели, че музиката е нейният начин да приема болката.

В клипа към новия сингъл "Let Down' има реверанс към страстта на младия Майкъл Джексън към ужасите и кръвта. Сърцето на героинята на клипа е буквално изтръгнато от тялото ѝ от нейния любим. Има сцени в тъмни гори, които напомнят за прочутия клип "Thriller'' на Майкъл Джексън. На въпрос какво би казал баща ѝ за музиката ѝ, Джексън отговаря, че не знае, но се надява, че би бил щастлив и би я подкрепил, защото тя се чувства щастлива.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Манги

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    От Азис е. И Азис има от него една.
  • 3 Афро американка

    4 4 Отговор
    Лика прилика са си с бащата !
  • 4 Хипермен

    3 3 Отговор
    Той си я е направил на него си ,сам си я е родил