Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 13:28 1 178 1

Отлагат Киномания

  • киномания-
  • отлагане-
  • ндк

Новите дати на провеждане са 5-28 февруари 2021 година

Отлагат Киномания - 1

Продуцентът на Киномания в лицето на Националния дворец на културата взе трудно, но важно решение. С цел да дадем шанс на изключителната тазгодишна селекция от филми на фестивала да бъде видяна от повече зрители на живо, както и в знак на солидарност с усилията на лекарите за ограничаване на епидемията от коронавирус решихме да отложим Киномания и Фестивала на френския филм за периода 05-28 февруари 2021 г.

"Надяваме се, че след три месеца ще ни предстоят по-добри времена, в които епидемията ще утихне и повече приятели на киното с отворени сърца и без страх ще пристъпят отново към киносалоните. Имаме готовност през февруари, ако се наложи, да покажем и част от филмите онлайн", пише още в съобщението НДК.

Всички закупени до момента билети, за обявените филми от програмата, ще важат за новите дати без презаверка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сульо

    0 0 Отговор
    Правилно ! Ако може съвсем да я закрият. Ако има нещо читаво за гледане, може дас се гледа в платформите или в торентите.