Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 11:21 4 328 2

Джони Деп ще получи 10 милиона долара за това, че не участва във филм

  • джони деп-
  • фантастични животни: престъпленията на гриндълуолд-
  • фантастични животни-
  • уорнър брадърс-
  • хонорар

Актьорът получи огромна подкрепа от феновете си след като стана ясно, че е бил принуден да напусне франчайза "Фантастични животни"

Джони Деп ще получи 10 милиона долара за това, че не участва във филм - 1
Снимка: Shutterstock

Напоследък се натрупаха много нещастни събития за Джони Деп и то не по негова вина. След като третата част на поредицата "Фантастични животни" получи нова премиерна дата - 15 юли 2022 г., стана ясно и че актьорът е бил принуден да напусне франчайза. Той съобщи това в профилите си в социалните мрежи.

Въпреки това Деп, чиито парични дела вървят все по-надолу през последните години, пак ще получи пълен хонорар - над 10 000 000 долара. Това бяха прекрасните условия на договора му, „стандарт за холивудски звезди от този мащаб“, пояснява ScreenRant, цитиран от trafficnews.bg. А Warner Brothers „не може да направи нищо по въпроса“.

Преди Джони да бъде „помолен“ да не участва, той успя да се появи в една от сцените. И все още не е ясно дали по някакъв начин ще бъде използвана тя. Наблюдателните зрители не изключват, че могат да го пуснат, като допълнително показват трансформацията на героя. Това би обяснило появата на ново лице при магьосника, например.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    2 3 Отговор
    И аз няма да участвам във филма, ще се съглася и на половината обезщетение...
  • 2 zastho

    3 2 Отговор
    сега как да кажа
    Който не работи, не трябва да яде!