29 Декември, 2020 08:15 11 122 18

Поканиха дете от Варна да се снима в холивудска продукция

  • бриана петрова-
  • дете-
  • варна-
  • талант-
  • холивудска продукция

“Briana Grande" е артистичният псевдоним на Бриана Петрова

Очарователно и уникално талантливо дете от Варна получи покана за участие в холивудска филмова продукция, научи Varna24.bg. “Briana Grande" е артистичният псевдоним на Бриана Петрова, който получава от Питър Бенс - член на журито от международен конкурс в Барселона, Испания през 2017 г. Той казва, че би ѝ подхождал най много, защото е толкова малка на възраст, а с толкова големи амбиции и талант.

Тя е родена на 16 юли 2009 година в град Варна. Отлична ученичка в пети клас в СУ "Гео Милев" като набляга усилено както над уроците, така и над своите хобита. Заслужено се ползва с авторитет и уважение от съучениците и учителите си и е достоен пример за младите хора, както на нейната възраст, така и за по-големите. Отличена е с много призови награди за личния си принос в развитието и утвърждаването на културата и изкуството и за достойно представяне на национални и международни конкурси.

Бриана е носителка е на титлите "Мини мис България 2017г., "Мини мис Свят" 2018г. и "Мини мис Планета" 2019г., където достойно представя страната ни в надпревара с над 55 държави участници. В нейно интервю тя казва, че за да бъдеш успешен се изисква много труд и упоритост. Заради разностранните ѝ таланти често я наричат "Детето-чудо", а тя самата се придържа към принципа , че "Талантът е способността да вярваш в успеха.“

Бриана има завоювани над 90 златни медала, няколко Гран При награди, 6 сребърни и 5 бронзови медала в България, Сърбия, Испания, Италия, Москва, Хърватия, Черна гора, Турция, Румъния, Америка и др. Започва да свири на пиано на 4-годишна възраст в Музикална школа Ритъм и звук" с художествен ръководител Наталия Стойнева, която първа вижда големият потенциал в нея и ѝ дава старт на музикалната и артистична кариера.

На шестгодишна възраст започва да се занимава с латиноамерикански танци в КСТ "Кристал" с художествен ръководител Диана Филипова. Благодарение на усилените тренировки, талант и харизма, Бриана и нейният партньор Ники Джамбазов печелят много международни и национални турнири. На 7 години се записва на поп и джаз пеене при музикален педагог Мила Маврова. Тя е създател на фондация "Звезди на изкуството“ за подпомагане на млади таланти и е носител на много награди. Има изключително талантливи и успешни ученици, печелили над 70 награди Гран При в цял свят.

Бриана споделя, че в момента работи върху няколко бъдещи проекта, включително нейни авторски песни, които много скоро всеки ще има възможност да чуе. Бриана не спира дотук. Една от нейните амбиции е да стане световно известна актриса и да стигне до снимачните площадки както в България така и в чужбина. Започва упорито да следва и тази нейна мечта. Записва се на курс по актьорско майсторство в школа "Амадеус" при артист и режисьор Петър Гайтанджиев, където се обучава в изграждането и усъвършенстването на качествата в правилната посока, както на сцена, така и на екран. Има ключови роли в испански , френски и българо-американски филми, модни ревюта и др. както България, така и в чужбина. Не закъсняват и поканите за участия в телевизионни реклами и филми като Бриана издава, че много скоро ще можем да я видим на голям екран в холивудска продукция.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    30 2 Отговор
    Всичко хубаво, ама защо родителите вече са му измислили артистичен псевдоним като на фолкзвезда? Детето е само на 7, явно родителите избиват някакви комплекси да го мъкнат на подобни конкурси от сорта на "мини мис" на тая възраст

    Коментиран от #2, #10, #15

  • 2 BigBulgarianBoss

    18 5 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    Пурко маймункем м,ъсна, чети статиите после коментирай. Некъв педофил от испания и дава този псевдоним

    Коментиран от #4, #12

  • 3 ааа

    5 0 Отговор
    коя е продукцията на
    Джулес Джордан или на Ийвил Енгъл
  • 4 0808

    36 1 Отговор

    До коментар #2 от "BigBulgarianBoss":

    ... дано не съм лош пророк, но работата като всичко българско върви към омаскаряване..алчните и амбициозни родители ще натискат вече заразеното с грандомания детенце към непосилни "проекти" и то ще стане зян.. Пример - онова пискливото при Слави се затлачи..Аз ли? Децата ми израстват в атмосфера на свободно детство-позволяваме им дори да драскат и рисуват по тапетите..голяма работа едни хартии.защото е казано...Детството е най-хубавата възраст на човека. Дано ме разбирате..и ЧНГ!!

    Коментиран от #5

  • 5 гост

    19 0 Отговор

    До коментар #4 от "0808":

    И аз на моите им разрешавах ,,рисунки ,, по стените. Сега като по-големи ,сами се натискат да боядисват. Връщали ми ,,жеста,, така казват..ха ха ха .
  • 6 Ха честито

    15 1 Отговор
    Ха честито. Прайщате си дететто в развъдника на сексуалните девианти.
  • 7 БиБи Кинг

    7 3 Отговор
    И на нази така ни се вазхиштаваха кога маахме филии с маз! И станахме премиер за петелетки наред дее! Секой си има таланд,нека опита девойчето,па не оспее ли с таланд мое па да мо направи некой кашта у Барцелона дее!
  • 8 Педагог

    10 3 Отговор
    Дано да има интелигентни хора край това прекрасно, талантливо българско дете и да го запазят от пошлостта!
  • 9 Аз40

    18 2 Отговор
    Мини мис свят, мини мис планета, мини мис България? ВНИМАНИЕ! Педофилия! Пазете децата!
  • 10 Българин

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пурко":

    ПУРКО-ХУРКО И НЕ МОЖЕШ ДА СМЯТАШ??? РОДЕНА 2009г., А 2021 ЩЕ БЪДЕ НА12Г.
  • 11 Тра-ла-ла

    15 0 Отговор
    Прилича на силно преувеличена, платена, поръчкова статия за наивници. Детето на 11години имало 101 медала от които 90 златни??? Имало ключови роли ( ??? ) В испанки ( мн.ч.), френски ( мн.ч.), българо-американски( мн.ч.) филми, незнам си колко Гранд при награди и тъй- нататък... Айде посмалете малко, че не сме чак толкова ... Тук малко ,,намирисва" на амбициозни родители, които изсипват купища пари за да реализират амбициите си на гърба на детето!
  • 12 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "BigBulgarianBoss":

    Питър Жена е известен пианист .Не е педофил .Като не знаеш не пиши глупости.
  • 13 111

    13 0 Отговор
    Бриана – типично българско име!
  • 14 Бесен Язовец

    14 1 Отговор
    Да понаучи малко туй онуй че след някоя и друга годинка с тоя псевдоним Брианката ще смени сюжета на ролите и едни чичковци ще и показват едни неща.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Един човек

    6 0 Отговор
    Пращат я в гнездо на педофили!Ама пусти амбиции...Желая късмет и щастие на детето ,въпреки опасенията, че ще попадне сред акули.
  • 17 цербер

    5 1 Отговор
    И това дете ще загубим. Западняците ще го глътнат.
  • 18 Реалист

    0 0 Отговор
    След такава гръмка статия си направих труда да науча повече за детето. Има мнооого клипове, явно родителите са луди. Риана свири на пиано, но изключително елементарни произведения като "Магаренцето с триколката", които в Китай се изпълняват от 3-годишни деца. В спортните танци е в най-ниската категория за възрастта й,където за всеки танц дават медал /тенекиен/. Явно родителите са много амбициозни, но не и реалисти.